Michael Ballack beolvasott Arsene Wengernek

Vágólapra másolva!
2010.02.09. 12:11
null
Ballack szerint Wenger szokás szerint kifogást keres <br />(Fotó: Reuters)
&Eacute;les szavakkal kritiz&aacute;lta Arsene Wengert, az Arsenal menedzser&eacute;t Michael Ballack, a Chelsea k&ouml;z&eacute;pp&aacute;ly&aacute;sa. A francia tr&eacute;ner b&iacute;r&aacute;lta a Chelsea j&aacute;t&eacute;k&aacute;t a k&eacute;t csapat rangad&oacute;j&aacute;n, amelyet a &bdquo;k&eacute;kek&rdquo; 2&ndash;0-ra nyertek meg. Wenger szerint a riv&aacute;lis j&aacute;t&eacute;kosai rengeteg taktikai szab&aacute;lytalans&aacute;ggal j&aacute;tszottak &ndash; Ballack nem volt rest a v&aacute;laszra.

„Wenger mindig ilyeneket mond, hogy kifogást találjon a vereségre. Pedig a labdarúgásban nem a labdabirtoklás és a szép passzolgatás a lényeg, hanem a meccsek megnyerése. Ez az, amit megmutatott az Arsenalnak a Manchester United, és aztán megmutattunk mi is" – nyilatkozta a német válogatott csapatkapitánya, aki elmondta: az „ágyúsok" játéka túlságosan kiszámítható.

„Tudtuk, mit fognak játszani, sosem változtatnak a játékstílusokon. Aki jól megfigyelte a taktikánkat, láthatta, mi lehet a kulcs ellenük a győzelemhez. Most is, az előző szezonban is kiderült, miért nem képesek megnyerni a bajnokságot."

„Nemcsak technika és fizikum, de győztes mentalitás is kell a sikerhez. Hatékonyságra törekedtünk az Arsenal ellen, ez bejött."

Ballack úgy véli, az Arsenalt annak ellenére sem lehet teljesen leírni a bajnoki címért folytatott versenyből, hogy elvesztette két nagy rangadóját.

„Úgy tűnik, a Manchester Uniteddel vívunk meg a bajnoki címért, de az elmúlt egy hónap is bizonyította, hogy gyorsan változhat a helyzet, ha egy csapat botladozni kezd" – mondta.

xml_url=http://tudositas.nso.hu/tablebox.php?t=lab,pl,2009/25,,f&xml|
nso_dms_cikkbe
nso_dms_cikkbe
mceBlockPasteEnd

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik