Mancini is vinné a szlovák tehetséget

Vágólapra másolva!
2010.01.14. 21:33
null
Marek Hamsík számos élklub figyelmét felkeltette (Fotó: Action Images)
Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City olasz menedzsere, Roberto Mancini örömmel szerződtetné a Napoli szlovák játékmesterét, Marek Hamsíkot.
A City nemrégiben kinevezett menedzsere az olasz médiának adott nyilatkozatában arról is beszélt, hogy már amikor az Inter vezetőedzője volt, meg akarta szerezni a még mindig csak 22 éves játékost.

Hamsík a Napoliban nyújtott nagyszerű játékának köszönhetően nem kisebb klubok érdeklődését keltette fel, mint a Manchester United, a Barcelona, a Chelsea vagy éppen a Manchester City.

Angol információk szerint 30 millió euróért még az eladásra nem nagyon hajló olasz klub is hajlandó lenne beadni derekát.

„Amikor az Inter vezetőedzője voltam, meg akartam szerezni Hamsíkot” – kezdte nyilatkozatát Mancini.

„Tényleg nagyon akartam a szlovák játékost, ám a Napoli gyorsabb volt nálunk” – folytatta.

„Egyáltalán nem lepett meg, hogy a legnagyobb klubok érdeklődését is felkeltette, mert hatalmas tehetség” – tette hozzá az olasz menedzser.

Ugyanakkor a Napoli sportigazgatója, Ricardo Bigon még december végén bejelentette, nem áll a klub szándékában eladni Hamsíkot.

„A játékos nem megy sehova” – mondta a 29-szeres válogatott labdarúgóról Bigon.

Napjaink labdarúgásában azonban egy kellően magas ajánlat még a legelszántabb klubvezetőket is elgondolkoztatja a játékos eladásán…
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik