Manchester United: Solskjaer távozik, a Molde vezetőedzője lett

Vágólapra másolva!
2010.11.09. 14:30
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere bejelentette, hogy Ole Gunnar Solskjaer, a „vörös ördögök” tartalékcsapatának edzője elfogadta a Molde ajánlatát, és a jövőben a norvég klub vezetőedzőjeként dolgozik.

„Ole elfogadta a Molde által felkínált pozíciót, és minden jót kívánunk neki a jövőre nézve. Fantasztikus munkát végzett nálunk, remekül segítette fiatal tehetségeink fejlődését. Ole úgy érzi, eljött az idő arra, hogy visszatérjen Norvégiába. Remek lehetőség ez számára, és biztos vagyok benne, hogy megállja a helyét” – dicsérte Ferguson Solksjaert, aki játékosként, majd edzőként csaknem 15 éve állt a United alkalmazásában.

A 37 éves szakember 1994 és 1996 között erősítette játékosként a Moldét, innen igazolt a Manchester Unitedbe, amelyben 11 szezon alatt 126 gólt szerzett, és a szurkolók egyik legnagyobb kedvence lett.

Solskjaer – akinek neve korábban a norvég válogatott lehetséges szövetségi kapitányaként is szóba került – először tölthet be vezetőedzői pozíciót pályafutása során.

SOLSKJAER EGYIK LEGEMLÉKEZETESEBB GÓLJA
 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik