Manchester City: megegyeztek a Valencia 20 éves szélsőjével – sajtóhír

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.07.16. 12:24
null
Ferran Torres pótolhatja a Bayern Münchenhez szerződő Leroy Sanét Guardioláéknál (Fotó: AFP)
Az Eurosport értesülése szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City megegyezett a Valencia 20 éves szélsőjével, Ferran Torresszel.

 

A spanyol korosztályos válogatottal 2017-ben U17-es Európa-bajnokságot nyerő jobbszélső szerződéséből már csak egy év van hátra, a Valencia pedig a teljes újjáépítés mellett tette le a voksát.

Az Eurosport úgy tudja, hogy a klub egyik legértékesebb játékosának ügynöke és a Manchester City szerdán találkozott, és Ferran megegyezett az angol klubbal.

Az angol ezüstérmesnek most már csak a Valenciával kell megegyeznie, de mivel januárban már szabadon igazolhatóként szerződhetne át, így minden bizonnyal lényegesen olcsóbb lesz a megszerzése, mint a szerződésében szereplő 100 millió eurós kivásárlási ár.

A nemzetközi Sportdöntőbíróság döntése értelmében a Bajnokok Ligájában továbbra is szerepelhet majd a manchesteri csapat, amely Leroy Sané elvesztését követően nézett új szélső után.

Torres a 2019–2020-as idényben eddig 42 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 13 kanadai ponttal (6 gól, 7 gólpassz) segítette együttesét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik