Man. City: a héten hivatalos lehet Haaland szerződtetése – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2022.05.09. 19:08
null
Haaland a héten áteshet a klubváltáson (Fotó: twitter.com)
Egybehangzó nemzetközi sajtóértesülések szerint Erling Haaland hétfőn Manchesterben járt, ahol átesett az átigazolások előtt szokásos orvosi vizsgálatokon – a transzferügyekben mindig jól értesült Fabrizio Romano újságíró szerint a norvég csatár már vissza is tért Dortmundba, s még a héten bejelenthetik, hogy a Manchester Citynél folytatja pályafutását.

 

Arról korábban a Nemzeti Sport Online is beszámolt, hogy Haaland és a Manchester City szóban már megállapodott egymással, és a norvég a nyáron az angol klubhoz igazol, amely a németek által kijelölt határidő előtt kifizeti érte a 75 millió eurós kivásárlási záradékot.

Fabrizio Romano transzferszakértő olasz újságíró szerint a kivásárlási záradék összege valahol 60 és 80 millió között van – szerinte közelebb a 60 millió euróhoz. Ennek némileg ellentmond a Sky Sports, amely 63 millió fontos – 73.5 millió euró – összegről ír.

Romano egyébként úgy tudja, a Manchester City azt mondta a dortmundiaknak, hogy néhány órán belül aktiválják ezt a záradékot. Ez egyébként azt is jelentheti, hogy még a héten hivatalossá válhat a norvég csatár klubváltása.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik