Man. United: Solskjaer szerint CR óriási hatással van a klubra

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2021.10.01. 17:58
null
Ole Gunnar Solskjaer szerint Cristiano Ronaldo óriási hatást gyakorol a Manchester Unitedre (Fotó: AFP)
Óriási hatással van a klubra Cristiano Ronaldo, a Manchester United ötszörös aranylabdás futballistája Ole Gunnar Solskjaer vezetőedző szerint – írja az MTI.

 

A norvég szakember kiemelte, a portugál válogatott csapatkapitánya a pályán és azon kívül is megmutatta már, hogy milyen egy vérbeli profi labdarúgó.

„Ott vannak a góljai, öt meccsen öt találat, ez mindent elmond róla” – fogalmazott Solskjaer, aki hozzátette, Ronaldo 36 évesen is kiváló formának örvend.

„Természetesen mi is kellünk ahhoz, hogy ezt a fizikai állapotot fenntartsa, ugyanakkor ő egy nagyszerű példa a fiatal futballistáknak arra, hogyan kell felkészülni és hogyan kell mentálisan összeszednie magát egy játékosnak” – áradozott Solskjaer Ronaldóról, akinek a 95. percben szerzett góljával nyert szerda este Bajnokok Ligája-csoportmeccset a Manchester United a vendég Villarreal ellen.

„Még csak egy hónapja tért vissza hozzánk, de már ennyi idő alatt is nagyon nagy hatást gyakorolt a csapatra” – mondta a norvég mester.

A 2016-ban a portugálokkal Európa-bajnok Ronaldo érkezését augusztus 27-én jelentette be az MU, amelynek színeiben a klasszis támadó 2003 és 2009 között nyolc trófeát – közte 2008-ban BL-t – nyert.

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik