Man. United: „Aki egyszer Vörös, mindig Vörös marad” – Ighalo búcsúzik

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.01.26. 21:52
null
Noha nem sokat játszott Ighalo, a szívükbe zárták az MU-drukkerek (Fotó: AFP)
Odion Ighalo, a Manchester United 31 éves nigériai támadója Instagram-oldalán jelentette be: távozik a csapattól. Posztjában arról írt, egy álom vált valóra azzal, hogy magára ölthette az MU mezét és imádkozik a csapat sikereiért.

 

„Rossz látni, hogy ez az álom a végéhez ért. Azonban hálát adok Istennek, hogy segített elérni ezt az életre szóló álmot, hogy a Manchester United mezét viselhettem. Hatalmas megtiszteltetés volt, amiért örökké hálás leszek.

A menedzsernek hálával tartozom, hogy akkor is hitt bennem, amikor más nem. Hálával tartozom a csapattársaimnak. Hiányozni fogtok srácok, mindig jól éreztem magam veletek, mindig vártam a következő edzést. Imádkozom azért, hogy idén megnyerjük a bajnokságot és az FA-kupát!

A világ legjobb drukkerei (a Manchester United-drukkerek) nagyon hiányoznak, azonban hallottuk a hangotok és a tapsotok a stadionban még ha messze is voltatok, alig várjuk, hogy visszatérjetek!

Mindig is Manchester United-szurkoló leszek! Aki egyszer Vörös, mindig Vörös marad! Köszönöm, Manchester United és az Isten áldjon!”

 


 

A 31 éves Odion Ighalo tavaly télen érkezett kölcsönbe fél évre Manchesterbe a kínai Sanghaj Senhuából, s Ole Gunnar Solskjaer, az MU menedzsere elsősorban csereként számolt vele. Mivel a nyáron nem igazolt támadót a klub, 2021 január végéig kitoldották a kölcsönvételét, ám Edinson Cavani utolsó pillanatos szerződtetésével az új idényben a kispadra is ritkán – hétszer – ülhetett le, kezdő egyszer sem volt – összesen 157 percet töltött a pályán –, így nem meglepő, hogy elengedte őt a norvég szakember.

Ighalo 23 mérkőzésen öt gólt szerzett és egy gólpasszt osztott ki 2020-ban az MU-nál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik