Man. City: nem elég a fiatal feröeri, kapust hoznak a hajrára

Vágólapra másolva!
2010.04.26. 14:02
A Manchester City labdarúgócsapata külön engedélyt kért az angol szövetségtől, hogy – az FA szabályainak megfelelően – az együttest sújtó sérülések miatt új kapust vehessen kölcsön.

Az FA megengedi a csapatoknak, hogy „vészhelyzetben" rövid távú kölcsönnel pótolják a kiesőket, így került például Gulácsi Péter a Tranmere-hez.

Shay Given nem játszhat már a szezonban az Arsenal elleni mérkőzésen elszenvedett vállsérülése miatt, Stuart Taylor szintén kiesett, Joe Hart a Birminghannél van kölcsönben, így aztán csak a fiatal feröeri Gunnar Nielsen bevethető. Hart ideális megoldás lenne, de a szerződésben „nem visszahívható" kikötés van, így a Man. Citynek új (és Premier League-rutint szerzett) kapus kell a hátralevő bajnokikra.

A City valószínűleg a lelátóra szoruló, illetve harmadik számú kapusok között nézhet szét elsősorban: a tapasztalt kapuvédők közül Richard Kingson (Wigan), a „kékeknél" már megforduló Carlo Nash (Everton) és Fülöp Márton (Sunderland) sem kap lehetőséget. A Manchester Evening News úgy tudja, a City megpróbál különleges engedélyt kérni Hart visszahívásához.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik