Man. City: kölcsönben bizonyíthatnak a fiatal kapusok – hivatalos

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.07.09. 12:10
null
Aro Muric a következő idényben a Nottinghamnél bizonyíthat (Fotó: AFP)
Zajlik az élet a Manchester Citynél – legalábbis ami a kapusposztot illeti. Az angol bajnok hivatalos honlapján jelentette be az amerikai Zack Steffen érkezését, illetve a koszovói Aro Muric szerződéshosszabbítását. Mindkét futballista azonnal kölcsönbe ment, előbbi a Düsseldorfhoz, utóbbi a Nottingham Foresthez.

 

A Manchester City hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2024-ig meghosszabbította Aro Muric szerződését. A 20 éves, koszovói felnőttválogatott kapus az előző idényben Claudio Bravo sérülése miatt szinte minden bajnokin ott ült a kispadon, lehetőséget viszont nem kapott. A futballista most a pluszjátékpercek reményében az angol másodosztályban szereplő Nottingham Foresthez kerül kölcsönbe.

Muric mellett Zack Steffen is távozik Pep Guardiola együtteséből, s akárcsak a koszovói kapus, ő is kölcsönbe. Az amerikai futballista a Bundesligában szereplő Düsseldorfban folytatja, amelynél minden bizonnyal első számú kapusként számolnak vele.

A 24 éves, 15-szörös válogatott labdarúgó – aki a hétvégén véget ért Arany-kupán ezüstérmet nyert az Egyesült Államokkal – a Columbus Crew együttesét erősítette az elmúlt idényekben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik