Man. City: Ha nem akar maradni, távoznia kell – Guardiola

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.11. 13:01
null
Ilkay Gündogan marad a Manchester Citynél? (Fotó: AFP)
Josep Guardiola, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City menedzsere nem tudja, hogy mi lesz Ilkay Gündogannal, aki egyelőre nem akar tárgyalni a klubbal az esetleges szerződéshosszabbításról.

 

A német válogatott középpályás 2016 nyarán igazolt a Manchester Cityhez a Borussia Dortmundtól mintegy 30 millió euróért, jelenlegi megállapodása pedig 2020 nyaráig szól az együttesnél.

Noha a klub Josep Guardiola szerint már most szeretne hosszabbítani a 28 éves Ilkay Gündogannal, a játékos egyelőre nem erőlteti a témát.

„Ha nem akar maradni, akkor távoznia kell – mondta el Guardiola Gündoganról. – Mi mindenesetre azt szeretnénk, ha nálunk folytatná. Ahogy mondtam, ha szívesen maradna, akkor leülünk, megbeszéljük a részleteket és aláírhat egy új szerződést. Más játékosoknál ez hamar ment, Kevin De Bruynével és Gabriel Jesusszal is néhány napon belül elrendeztük a dolgokat, de hogy Gündogannal mi lesz, passz, mert egyelőre nem akar a témával foglalkozni, úgyhogy most várunk. Ha itt szeretne lenni, akkor itt is marad.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik