Man. City: Guardiola elmondta, játékosa a Barcelonába tart

Vágólapra másolva!
2021.12.23. 14:39
null
Ferran Torres klubváltása hamarosan hivatalossá válhat (Fotó: AFP)
Pep Guardiola, a Manchester City labdarúgócsapatának menedzsere gyakorlatilag megerősítette, hogy spanyol támadója, Ferran Torres az FC Barcelonában folytatja pályafutását – ám a két klub hivatalosan még nem jelentette be a megállapodás tényét.

 

A barcelonai Sport a csütörtöki címlapján már tényként számolt be Torres szerződtetéséről
A barcelonai Sport a csütörtöki címlapján már tényként számolt be Torres szerződtetéséről

Pep Guardiola, a Manchester City menedzsere csütörtökön sajtótájékoztatót tartott. A média munkatársai egyebek mellett arra is kíváncsiak voltak, igazak-e azok a sajtóhírek, melyek szerint Ferran Torres januárban a Barcelonához igazol.

„Még nem hivatalos, de igen, közel vagyunk hozzá. A Barcelona szeretné Torrest, ő pedig azt mondta, hogy távozni akar. Hogy én bánatos vagyok-e emiatt? Nem, mert azt szeretném, hogy a játékos boldog legyen” – felelte Guardiola.

Egybehangzó spanyol sajtóinformációk szerint a két egyesület 55 millió eurós átigazolási díjban egyezett meg egymással, illetve további 10 millió eurót bónuszok formájában kaphat meg a manchesteri klub. A Marca úgy tudja, a Barca négy részletben fizeti majd ki Torres vételárát, az első átutalás a nyáron lesz esedékes.

A most 21 éves támadó 2020 nyarán több mint 20 millió euróért cserébe igazolt a Valenciától a Manchester Cityhez, amelyben 43 tétmérkőzésen 16 gólt szerzett, és négy gólpasszt adott. Jelenleg lábsérüléssel bajlódik, de a hírek szerint január közepén visszatérhet a pályára. Úgy tudni, Torres öt és fél éves szerződésben állapodott meg az FC Barcelonával.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik