Man. City: Guardiola egy gyáva kutya – Raiola

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.25. 18:33
Mino Raiola játékosügynök nincs túl jó véleménnyel Pep Guardiola emberi oldaláról.

„Josep Guardiola, az edző, na ő fantasztikus. De mint személyiség, nagy nulla, egy gyáva kutya – vélekedett a sztárügynök a Mirrornak a Manchester City menedzseréről. – Olyan, mint a papok. »Tedd, amit mondok, de ne csináld, amit én is.« Ha a City megnyeri a Bajnokok Ligáját ebben a szezonban, az azt fogja mutatni, hogy Guardiola mekkora fenomén, de én utálom.”„Josep Guardiola, az edző, na ő fantasztikus. De mint személyiség, nagy nulla, egy gyáva kutya – vélekedett a sztárügynök a Mirrornak a Manchester City menedzseréről. – Olyan, mint a papok. »Tedd, amit mondok, de ne csináld, amit én is.« Ha a City megnyeri a Bajnokok Ligáját ebben a szezonban, az azt fogja mutatni, hogy Guardiola mekkora fenomén, de én utálom.”

Mint az Raiola szavaiból kivehető, a Zlatan Ibrahimovic körüli, 2010-es ellentétek váltották ki az ügynöknél is az ellenszenvet Guardiola iránt – mint ismert, a svéd klasszis a szakember miatt távozott az FC Barcelonától, a felek viszonya ugyanis olyannyira megromlott, hogy Spanyolországban az utolsó hónapokban egyáltalán nem is beszéltek egymással.

„Jól emlékszem, Guardiola azt mondta Zlatannak, hogy bátran keresse, ha problémája van. Ezek után emberszámba sem vette Ibrát, nem játszatta, annyit sem mondott neki, hogy »Hello«. És ugyanezt megcsinálta Maxwell-lel is, aki egyébként kedves srác. Ezek után azt mondtam Ibrának, menjen a Ferrarijával, és parkoljon oda a vezetőedző helyére.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik