Man. City: C. Ronaldo már a nyáron csatlakozna – sajtóhír

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.08.24. 21:11
null
Messi után Ronaldo is klubot vált a nyáron? (Fotó: Getty Images)
A neves francia sportnapilap, a L’Équipe információi szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventusból elvágyódik Cristiano Ronaldo, mi több, a Manchester Cityhez akar szerződni.

 

Korábban már írtunk arról,hogy Cristiano Ronaldo neve felvetődött a manchesterieknél, s most ismét felröppent a hír. A francia sportnapilap ugyanis úgy tudja, mivel a 36 éves portugál sztár szerződése a jövő nyáron lejár, megpróbál már most távozni a Premier League címvédőjéhez. A L'Équipe azonban megjegyzi, ez az üzlet igen bonyolult és nehezen kivitelezhető lenne. Azt írják, a világon négy klub létezik, amely megengedhetné magának Cristiano Ronaldo szerződtetését, ám ő Pep Guardiola együttesét választaná, a még több Aranylabda elhódítása reményében. A hírek szerint erről a Juventus támadója már több portugál Manchester City-játékossal is beszélt: Bernardo Silvával, Rúben Diassal és Joao Cancelóval is, s úgy hiszi, a transzfer még ezen a nyáron megköttethet.

A francia lap szerint Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes minden erejével azon dolgozik, hogy létrejöhessen az üzlet. A manchesteri klub hajlandó lenne teljesíteni az ötszörös aranylabdás futballista évi 31 millió eurós fizetési igényét, ám a kiadások csökkentése céljából inkább csereüzletben gondolkodna, amelynek Aymeric Laporte is szereplője lehet.

Hogy ha a Harry Kane-üzlet kudarcba fullad a Citynél, akkor nagy tárgyalások kezdődnének a Juventus és a Manchester City között. Kiemelendő, hogy Ronaldo és az angol válogatott támadó is, ugyan csereként, de pályára lépett csapatuk előző mérkőzésén.

Korábban egyébként Pavel Nedved, a Juventus alelnökecáfolta azokat a híreket, miszerint az Öreg Hölgy megszabadulna CR-től.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik