Man. City: betörtek a védő otthonába, aki megpróbált ellenállni – kép

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.12.31. 09:21
null
Joao Cancelót az otthonában támadták meg (Fotó: AFP)
A Manchester City labdarúgócsapatának portugál játékosa a közösségi médiában tette közzé, hogy négy támadó betört a házába, ékszereket loptak el és megpróbálták bántani a családját.

 

A Manchester City jobbhátvédje a hivatalos Instagram-oldalán tett közzé egy képet, amelyen jól látható, hogy az arcán különböző sérülések vannak – ezeket a támadás során szenvedte el.

A 27 esztendős játékos ugyan nem mondta el, pontosan hol támadták meg, a Manchester City később megerősítette, hogy a portugál futballista otthonában történt az eset.

„Sajnálatos módon ma négy gyáva megtámadott engem, és bántani akarta a családomat. Ez történik, ha megpróbál valaki ellenállni” – írta Cancelo.

„Nem tudom, hogy járhatnak köztünk ilyen hitvány emberek. A legfontosabb számomra a családom és az, hogy ők rendben vannak. Már jó néhány akadályt legyőztem életem során, ez is csupán egy a sok közül. Mindig erős vagyok.”

Nem sokkal később a Manchester City egy hivatalos közleményben fejezte ki Cancelo támogatását, s természetesen arról is írtak, hogy a rendőrség már nyomozásba is kezdett.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik