Man. City: Agüero mesés búcsúajándékokkal mondott köszönetet

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.06.01. 15:46
null
Agüero senkiről sem feledkezett meg (Fotó: Getty Images)
Mint arról beszámoltunk, Sergio Agüero az FC Barcelona labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A 32 éves argentin válogatott támadó karórákkal és tombolajegyekkel – amelyekkel az egyik méregdrága autóját lehetett megnyerni – kedveskedett a most már korábbi klubjának számító Manchester City, közel 60 fős stábjának – írja a The Athletic.

 

A The Athletic úgy értesült, hogy Sergio Agüero minden stábtagot megajándékozott egy Hublot vagy egy Tag Heuer karórával, amelyekre azt gravíroztatta fel: „Gracias (Köszönöm – a szerk.)! Kun Agüero”. Az argentin klasszis több mint 60 embernek mondott így köszönetet, azaz karóránként legalább 1000 fontot (átszámítva nagyjából 400 ezer forint), maximum 8000-et (3.2 millió Ft) költött rájuk, beleértve a kb. 1200–1650 font (480000–660000 Ft) értékű Tag Heuer Formula 1 modelljét is.

Az egyik gravírozott és ajándékba adott karóra (Fotó: The Athletic)
Az egyik gravírozott és ajándékba adott karóra (Fotó: The Athletic)

 

Agüero minden munkatársának adott továbbá egy-egy sorsjegyet is, amellyel az ő egyik közelmúltban vásárolt autóját, egy Range Rover Evoque-ot lehetett megnyerni. A szerencsés nyertes a csapat egyik szertárosa lett, akit nagyon nagyra tart az argentin játékos.

Mindezek mellett Agüero jelentős összeget is elhelyezett egy olyan közös kasszában, amely a személyzetet illeti majd meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik