Man. City: 50 százalékban bohóc – Kompany a társáról

Vágólapra másolva!
2019.05.15. 13:59
Érdekes véleményt fogalmazott meg csapattársáról az angol bajnoki címét megvédő Manchester City játékosa, Vincent Kompany. A belga játékos Bernardo Silváról beszélt az RMC-nek, az első, ami eszébe jutott róla, az volt, hogy bohóc…

„Gyakran mondom neki, hogy ötven százalékban bohóc, ötven százalékban vezér. Amikor csak huszonöt százalékban lesz bohóc és hetvenöt százalékban vezér, ennek a csapatnak a kapitánya lesz. Nagyon erős, és hogy őszinte legyek, senki nem érdemelné meg nála jobban.”„Gyakran mondom neki, hogy ötven százalékban bohóc, ötven százalékban vezér. Amikor csak huszonöt százalékban lesz bohóc és hetvenöt százalékban vezér, ennek a csapatnak a kapitánya lesz. Nagyon erős, és hogy őszinte legyek, senki nem érdemelné meg nála jobban.”

A kérdés amiatt is felvetődhetett, mert könnyen lehet, hogy Kompany – aki a City csapatkapitánya – távozik az idény végeztével.

„A szezon végeztével egyeztetünk vele, ezt Vincent is tudja – idézi a Sky Sports Pep Guardiolát, a City spanyol menedzserét. – Egészen különleges személyiség, aki nagyon sokat segített nekünk. Sajnáltam, hogy az idény során kevésszer tudtuk pályára küldeni, de tudjuk, bármikor számíthatunk rá. Ez a klub a Vincent-hez hasonló emberek miatt tart itt. Az FA-kupa-döntő után egy sör mellett átgondoljuk, mi a legjobb neki és a klubnak. Többször beszéltem már vele a jövőről.”

 

Get French Football News on Twitter

Vincent Kompany to RMC on Bernardo Silva: "I say to him often you are 50% clown, 50% leader. When he becomes 25% clown, 75% leader he will become the captain of this team. He is so strong & to be honest there is nobody who deserves this title more.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik