Liverpool: Szalah szerződése volt a téma, az ügynök kiröhögte Kloppot

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.03.11. 20:53
null
Szalah és Klopp is reménykedik a közös folytatásban (Fotó: AFP)
Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere, Mohamed Szalah függőben lévő szerződéséről nyilatkozott pénteken, kijelentve: a klub részéről mindent előkészítettek ahhoz, hogy a futballista aláírhassa az új megállapodását az Anfield Roadon. A játékos ügynöke nem vette jó néven a német szavait, Twitteren fejezte ki érzéseit – szúrta ki a Goal.com.

 

Jürgen Klopp, az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság második helyén álló Liverpool menedzsere pénteken nyilatkozott az újságíróknak. A német tréner elmondta, hogy jelenleg még nincsenek előrehaladott tárgyalások az egyiptomi szélső szerződését illetően.

Mohamed Szalah szerződése a következő idény végén, 2023 nyarán jár le, korábbi nyilatkozataik alapján mind a klub, mind a játékos együtt képzeli el a jövőt – ám a megállapodás ennek ellenére várat magára.

„Mo elvárja a klubtól, hogy sikerre éhes legyen. Azok voltunk az előző években, és most is azok vagyunk. Nem tudunk többet tenni... Semmi rossz érzés sincs bennem. Jól haladunk az egyeztetésekkel. Minden úgy áll, ahogy ilyen periódusban lennie kell. A klub részéről mindent előkészítettünk, viszont még nem történt semmi perdöntő: nincs megállapodás, nincs elutasítás sem. Món múlik minden. Nem sietünk jelen helyzetben. Neki kell meghoznia a döntést” – nyilatkozta Klopp.

Nem sokkal a sajtótájékoztató után Ramy Abbas, Szalah ügynöke a Twitteren reagált az elhangzottakra, és láthatólag nem vette jó néven, amit hallott. Csupa sírva nevetős emojival „kommentálta” azokat.

 

Szalah egyértelműen a Liverpool kulcsembere ebben az idényben is, 34 mérkőzésen 27 gólt szerzett eddig. A Liverpoollal megnyerte az angol Ligakupát, és versenyben van még a Premier League-ben, az FA-kupában és a Bajnokok Ligájában is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik