Liverpool: Szalah szerződést hosszabbított – hivatalos

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2022.07.01. 17:17
null
„Maradok!” (Fotó: AFP)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool bejelentette, hogy Mohamed Szalah aláírta a szerződése meghosszabbításáról szóló papírokat.


A klub tájékoztatása szerint a 30 esztendős támadó hosszú távú szerződést kötött a „vörösökkel” – arról nincs konkrét információ, hogy ez pontosan mit takar. Az eddigi kontraktusa 2023 júniusáig volt érvényes, és bár eddig nem akart arról beszélni, hogy lesz-e új megállapodás, a jelek szerint újabb évekre elkötelezte magát.

Az egyiptomi futballista 2017-ben az olasz Romától érkezett a Mersey partjára, és azóta sok szép sikert átélhetett a Liverpool játékosaként: Bajnokok Ligája-győzelemmel, angol bajnoki címmel, FA-kupa-győzelemmel, angol Ligakupa-győzelemmel, európai Szuperkupa-győzelemmel és klubvilágbajnoki címmel is büszkélkedhet. Eddigi 254 tétmeccsén 156 góllal és 63 gólpasszal örvendeztette meg a szurkolókat, háromszor volt a Premier League gólkirálya. A legutóbbi idényben másodszor választották az idény legjobbjának az angol élvonalban, illetve ő kapta meg a 2018-as Puskás-díjat.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik