Liverpool: „Nem Klopp volt az első számú jelölt a kispadra”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.14. 13:20
Harry Redknapp, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur korábbi menedzsere egy rádióműsorban elmondta, úgy tudja, a Liverpool első számú jelöltje Carlo Ancelotti volt az együttes kispadjára, ám az olasz szakember visszautasította a „vörösök” ajánlatát.

Mint ismert, a Liverpool vezetősége október elején döntött úgy, hogy meneszti Brendan Rodgerst, aki 2012 óta állt a klub alkalmazásában.a Liverpool vezetősége október elején döntött úgy, hogy meneszti Brendan Rodgerst, aki 2012 óta állt a klub alkalmazásában.

Azóta már aláírt a csapathoz Jürgen Klopp, akit nagyon pozitívan fogadtak a szurkolók. Harry Redknapp, a Tottenham korábbi menedzsere úgy tudja, nem a német tréner volt a Liverpool első számú jelöltje a megüresedett kispadra.

„Elég biztos forrásokból hallottam, hogy Carlo Ancelottinak ajánlotta fel először a menedzseri állást a gárda vezetősége – árulta el a talkSPORT című rádióműsorban Redknapp. – Azonban nem hiszem, hogy Ancelottit érdekelte a dolog. Többször is beszéltek vele, ha akarja, elfogadta volna az ajánlatot.”

„Tetszik Klopp hozzáállása és kisugárzása, jó döntés volt a kinevezése. Rendkívül lelkes, meglátásom szerint sokat hozzáadhat a Premier League-hez. Kíváncsian nézem majd a Liverpoolt a következő években.”

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik