Liverpool: nagyszerű gesztus, a 11 éves fiú a csapattal ünnepelhetett – videó

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.03.03. 11:04
null
Így ünnepelt a tizenegy éves fiú a Liverpool játékosaival és menedzserével
Nem akármilyen élményben részesült a tizenegy éves Beau Brown. A fiatal Liverpool-szurkoló a helyszínen tekintette meg a Ligakupa-döntőt, amelyet a kedvenc csapata tizenegyespárbajban nyert meg a Chelsea ellen. A trófea átadásánál végül ő is odakeveredett a játékosokhoz, és velük ünnepelhetett.


„Monokli volt a szemem alatt, amit Alisson észrevett és érdeklődött felőle. Így kezdtünk el beszélgetni. Mondtam, hogy csak fociztam és a labda helyett véletlenül egy másik srác fejére bólintottam”
– mondta Brown az Expressnek.

A fiú ezután elmesélte, hogy a brazil kapus felemelte őt és a csapattársai közé vette.

„Úgy éreztem magam, mintha én is játékos lennék. Jürgen is megkérdezte, hogy kerültem oda, Van Dijk és Szalah pedig csak nevetett, aztán megrázták a kezem” – folytatta a fiatal drukker.

 


 

Beau Brown azt is hozzátette, hogy nagyon meg akarta fogni a kupát, ám az sokkal nehezebb volt, mint amire számított. Az biztos, hogy nem sok tizenegy éves srácnak van olyan szerencséje, hogy az angol Ligakupa-trófea és a Liverpool világsztárjainak közelébe kerüljön.

A kupaátadásnál egyébként a liverpooliak menedzsere, Jürgen Klopp sajátos örömtáncot mutatott be, mielőtt felemelte volna a trófeát. A produkciója közben a körülötte lévő emberek arcára is érdemes vetni egy pillantást.

A MÉRKŐZÉS ÉLŐ, SZÖVEGES TUDÓSÍTÁSA ITT!

ANGOL LIGAKUPA
DÖNTŐ
Chelsea–Liverpool 0–0 – tizenegyesekkel 10–11
London,
Wembley Stadion, 85 512 néző. V: Attwell
Chelsea:
É. Mendy (Kepa, 119.) – T. Chalobah, Thiago Silva, Rüdiger – Azpilicueta (R. James, 57.), Kanté, Kovacic (Jorginho, 106.), Marcos Alonso – Mount (R. Lukaku, 73.), Havertz, Pulisic (Werner, 73.). Menedzser: Thomas Tuchel
Liverpool: Kelleher – Alexander-Arnold, Matip (Konaté, 91.), Van Dijk, Robertson – Henderson (Elliott, 80.), Fabinho, N. Keita (Milner, 80.) – Szalah, Mané (Diogo Jota, 80.), Luis Díaz (Origi, 97.). Menedzser: Jürgen Klopp

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik