Jovanovics érkezése Benítez maradását is ígéri

Vágólapra másolva!
2010.02.03. 11:53
null
Milan Jovanovics: a mezszín már most is stimmel, a címer még nem (Fotó: Action Images)
A Standard Liege-t erősítő Milan Jovanovics nyáron költözik Liverpoolba, szerződése várhatóan 2013-ig szól majd. Rafa Benítez menedzser további csatárerősítést tervez.

Bár súlyos adósságteher alatt nyög a Liverpool, ez nem akadályozta meg a menedzsmentet abban, hogy előszerződést kössön Milan Jovanoviccsal, a Standard támadójával. Az üzlet megkötését nyilván befolyásolta, hogy a szerb csatár liege-i szerződése a nyáron lejár, azaz nem kell fizetni érte.

A 23-szoros szerb válogatott támadó nyárra jövendölt érkezése közvetve cáfolja Rafa Benítez menedzser Juventusba (vagy máshová) szerződését. A hírek szerint Jovanovics eddig azért nem egyezett meg a „vörösökkel", mert biztosítékot szeretett volna a spanyol menedzser maradására – az előszerződés aláírása arra enged következtetni, hogy megkapta.

A 29 esztendős támadó – akit két különböző szavazáson az év játékosának választottak a belga bajnokságban 2008-ban, illetve 2009-ben – a várakozások szerint 2013-ig ír alá a Liverpoolhoz. Szurkolói szemszögből mindenképpen jó ajánlólevél, hogy egy évvel ezelőtt azzal utasította vissza a városi rivális ajánlatát, hogy „az Everton nem nagycsapat".

Az utóbbi időben sérülékeny Fernando Torres mögé támogatást kereső Benítez menedzser nem mondott le Maruan Samah megszerzéséről sem; a marokkói támadó szerződése a nyáron szintén lejár a francia bajnok Girondins Bordeaux-nál, azaz ő is ingyen igazolható lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik