Liverpool: „Hagyják már békén Kariust!” – Casillas kifakadt

Vágólapra másolva!
2018.07.23. 11:50
null
Loris Karius a Dortmund ellen ismét hibázott (Fotó: AFP, archív)
A Porto labdarúgócsapatának kapusa, az egyszeres világ- és kétszeres Európa-bajnok Iker Casillas a hivatalos Twitter-oldalán közzétett bejegyzésében védelmébe vette Liverpoolban védő kollégáját, a Bajnokok Ligája májusi döntőjében kétszer is nagyot hibázó Loris Kariust, aki a nyári felkészülési időszakban sem nyújt meggyőző teljesítményt.

A 25 éves német kapus a BL-döntőben elkövetett két hibája után az új szezon kezdetén előbb a Tranmere Rovers elleni előkészületi meccsen bakizott, majd vasárnap, a Borussia Dortmund elleni találkozón (1–3) ejtette ki a labdát a német csapat támadója, Jacob Bruun Larsen elé. Újbóli ügyetlenkedését követően Karius ismét „slágertéma” lett az interneten, Iker Casillas azonban ezt nem hagyta szó nélkül.

KARIUS DORTMUND ELLENI HIBÁJA

„Sohasem lesz vége a Loris Kariust érő támadásoknak? Ő is csak egy kapus közülünk. Sokkal nagyobb problémák is vannak a világon, idióták! Hagyják már békén a srácot! Ő is csak egy ember, ahogy mi is” – írta a Real Madrid legendás alakja a közösségi portálon.

Nem sokkal később Karius is véleményt nyilvánított: a Liverpool kapusa az Instagram-történetében üzent a károgóknak.

„Együttérzek azokkal, akik örömüket lelik abban, hogy látják más emberek hibáit vagy szenvedését. Bármi is történt az életükben, hogy ennyi gyűlölet és harag gyülemlett fel bennük, kívánom, hogy essenek túl ezen, és csupa jó dolgok történjenek velük.”

CASILLAS TWITTER-BEJEGYZÉSE


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik