Liverpool: Gerrard visszatérése a téma, Klopp nyugalomra int

Vágólapra másolva!
2016.10.25. 15:47
Steven Gerrard újra Liverpoolban? A hazatérés a tengerentúlon téma, szóba került a liverpooliak legutóbbi sajtótájékoztatóján is – egy biztos: az angol labdarúgó szerződése az év végén lejár a Los Angeles Galaxynél.

Noha a Galaxy bejutott az észak-amerikai profi bajnokság (MSL) rájátszásába – és szerdáról csütörtökre virradóra a nyolc közé jutásért játszik a Real Salt Lake legénységével –, Steven Gerrard máris feltett egy búcsúüzenetként értelmezhető posztot az Instagramra.Steven Gerrard máris feltett egy búcsúüzenetként értelmezhető posztot az Instagramra.

„Kiváltság volt Los Angelesben, a nagyszerű Galaxy-szurkolókért futballozni. Gondoskodtatok róla, hogy otthon érezzem magam. A városnak is, a csapatnak is helye lesz a szívemben mindörökké. Köszönöm!” – írta a 36 éves labdarúgó, gyakorlatilag egyértelművé téve, hogy nem hosszabbít szerződést.

Májusban, egy Galaxy-szurkolóknak szervezett kérdezz-felelek keretében Gerrard pedzegette, hogy egy napon újra a Liverpool szolgálatába áll – a két legfontosabb kérdés most az: akár már ezen a télen, s ha igen, játékosként vagy edzőként?

Bár Gerrard az esetleges visszavonulásáról nem beszélt, az angol sajtóban inkább azt valószínűsítik, hogy edzőként, az akadémián vállal majd szerepet.

„Senkit sem lepek meg azzal, hogy a Liverpool mindig visszavárja Steven Gerrardot – válaszolta a témában nekiszegezett kérdésre Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere, a mindenki által megismerni kívánt „lényeget” (játékos vagy edző lesz?) nem érintve. – Sem Stevie, sem én nem szeretünk szószátyárkodni, amit ebben a témában beszéltünk és beszélünk, egyelőre köztünk marad. De senki se aggódjon, hogy Steven Gerrardnak nem jut hely Liverpoolban, minden rendben lesz, ez száz százalék!”

A 114-szeres angol válogatott középpályás 1998-ban indult játékos-pályafutása egészét a Liverpoolban töltötte, mielőtt tavaly nyáron a tengerentúlra igazolt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik