Liverpool: Deschamps iránt érdeklődtek az angolok a Marseille-nél

Vágólapra másolva!
2010.06.27. 17:31
Didier Deschamps iránt érdeklődött a Liverpool labdarúgócsapata a Marseille-nél. A hírt a francia klub elnöke, Jean-Claude Dassier is megerősítette.

„Christian Purslow keresett csütörtökön, nagyon jól beszél franciául, és nagyon udvarias volt. Mondtam neki, hogy már vártam a hívását, mert hallottam arról, hogy Didier az egyik edzőjelöltjük – mondta a klubelnök. – Megkérdezte tőlem, hogy beszélhetnek-e Didierrel és ügynökével. Természetesen mondtam, hogy részemről ennek semmi akadálya sincs. Én azonban nem aggódom, hogy Didier elhagy minket, szerintem kitölti nálunk még egy évig szóló szerződését. Bár egy olyan nagycsapat, mint a Liverpool invitálása, mindig elgondolkodtató."

A Liverpool spanyol menedzsere, Rafa Benítez a szezon végén távozott az angol együttestől, amellyel visszafogott idényt produkált. Utódjaként Martin O'Neillt, Manuel Pellegrinit, Guus Hiddinket, Slaven Bilicet és Mark Hughest emlegették a sportsajtóban, míg a BBC pénteki értesülése szerint Roy Hodgson, a Fulham szakvezetője a legesélyesebb arra, hogy elfoglalja a Liverpool kispadját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik