Liverpool: Az ajtó mindig nyitva áll Gerrard előtt – Klopp

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.24. 17:38
A Premier League-ben szereplő Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp kijelentette, hogy a klub korábbi játékosa, Steven Gerrard bármikor visszatérhet szeretett csapatához.

Gerrard csütörtökön hivatalos közleményt adott ki, melyben jelezte, befejezi pályafutását. A 36 esztendős klasszis ezt követően azt mondta, vannak lehetőségei, de még nem döntött arról, hogyan tovább.Gerrard csütörtökön hivatalos közleményt adott ki, melyben jelezte, befejezi pályafutását. A 36 esztendős klasszis ezt követően azt mondta, vannak lehetőségei, de még nem döntött arról, hogyan tovább.

Jürgen Klopp a „vörösök” korábbi játékosának visszavonulásával kapcsolatban elmondta: Gerrard bármikor visszatérhet a Liverpoolhoz.

„Az ajtó mindig nyitva áll előtte. A mi részünkről azt valljuk, bármiben a segítségére leszünk a karrierjével kapcsolatban. Mást felesleges is hozzáfűzni” – mondta Klopp.

Gerrard a Liverpool FC-ben nevelkedett, és már hét esztendősen a klub mezében játszott. Tizennyolc évesen mutatkozott be a felnőttcsapatban, amelyben 690 mérkőzésen lépett pályára, ezalatt 180 gólt szerzett és 100 gólpasszt osztott ki. Az angol válogatottban 114-szer szerepelt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik