Liverpool: A szurkolók nem akarják, hogy én legyek a vezetőedző – Gerrard

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2021.03.10. 15:27
null
Steven Gerrard úgy véli, még nem jött el az ideje a Liverpoolnál (Fotó: AFP)
A jelenleg a Rangers FC labdarúgócsapatát irányító Steven Gerrard azt mondta: bár álmaiban szerepel, hogy egyszer korábbi együttese, a Liverpool FC vezetőedzője legyen, jelenleg nincs szándékában Jürgen Klopp helyébe lépni – írja az MTI.

 

Steven Gerrard 2018 óta vezeti a Rangerst, amellyel vasárnap – 2011 óta először – bajnoki címet ünnepelhetett Skóciában. Sikeressége és klubkötődése miatt többen is úgy gondolják, hogy ő lenne Klopp ideális utódja az angol bajnoki címvédőnél, amely a tavalyi diadalmenet után a mostani szezonban csak szenved és csupán a nyolcadik helyen áll a Premier League tabelláján.

Kloppot hírbe hozták a német válogatott szövetségi kapitányi posztjával, de ő határozottan kijelentette, hogy nem vállalná azt a munkát.

„A Liverpool-szurkolók nem akarják, hogy én legyek a vezetőedző. Ők azt akarják, hogy Klopp folytassa a munkáját, és én teljesen egyetértek velük” – nyilatkozta Gerrard.

„Nem is kellene erről a témáról beszélnünk. A világ egyik legjobb trénere irányítja jelenleg a klubunkat, nekem pedig van állásom. Nem hiszem, hogy segítség, ha erről beszélünk és remélem, hogy Jürgen még évekig a Liverpoolnál marad” – tette hozzá a 40 éves szakember.

Gerrard 17 idényen keresztül volt a Pool játékosa, csapatkapitánya, 2005-ben Bajnokok Ligáját nyert a gárdával. Mielőtt a Rangershez szerződött, a Liverpool utánpótlásában dolgozott.

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik