Liverpool: a Juve vinné a csatárt, de a klub nem engedi el – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.07.28. 18:03
null
Roberto Firmino egyelőre marad a Liverpoolnál (Fotó: AFP)
A Liverpool labdarúgócsapata nem szeretné elengedni brazil csatárát, Roberto Firminót a Juventusba – írja a Corriere Dello Sport.

 

A brazil támadó már tárgyalásba is kezdett az Öreg Hölggyel, amikor a Liverpool közölte vele, ezen a nyáron semmiképp sem szeretnék elengedni az Anfieldről. Olasz sajtóhírek szerint a Juventus 22 millió eurót fizetett volna az angol csapatnak a rutinos támadóért.

Firminónak még egy év van hátra a szerződéséből, s bár a Klopp-érában az egyik legmeghatározóbb játékosnak számít a „vörösöknél”, a következő idényben minden bizonnyal már csak peremember lesz a csapatban – csatárposzton valószínűleg Darwin Núnez és Diogo Jota is elsőbbséget élvezhet vele szemben. A Liverpoolnak azonban, még ha csak kiegészítő emberként is, nagy szüksége lehet Firminóra, hiszen Sadio Mané a Bayern Münchenbe, Minamino Takumi a Monacóba, Divock Origi pedig a Milanba szerződött a nyáron.

Firminóról a német menedzser, Jürgen Klopp is szót ejtett a Manchester City elleni Community Shield előtt.

„Bobby nagyon fontos számunkra, a csapat szíve-lelke. Minden rendben van vele, abszolút elégedett vagyok Firminóval. A kvalitásával kapcsolatban semmilyen kétségeim sincsenek, továbbra is nélkülözhetetlen ember” – mondta Klopp.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik