Vajon meddig irányítja Jürgen Klopp a Liverpoolt? (Fotó: AFP)

 

A spanyol bajnokság két óriása mindig a lehető legjobb edzőt szeretné tudni a kispadján. A Barca és a Real minden bizonnyal a Liverpool rendkívül sikeres menedzsere, Jürgen Klopp iránt is érdeklődni fog  – írja a goal.com.

„A Barcelona és a Real Madrid mindig opció lehet Klopp számára. Ennek ellenére azt gondolom, egyelőre nem fogja elhagyni a Liverpoolt, hiszen nem fejezte be a projektjét” – mondta Emile Heskey.

„Klopp visszatette a csapatot a futballtérképre, éppen ezért nem hiszem, hogy a szurkolók aggódnának a távozása miatt” – folytatta a korábbi Liverpool-csatár.

Heskey nemcsak a német menedzserről, hanem a Premier League jelenlegi éllovasának korábbi sztárjáról, Philippe Coutinhóról is szót ejtett.

„A Liverpool általában nem igazolja le azt, aki egyszer elhagyta a klubot – csak Ian Rush és Robbie Fowler kivétel. Nem akarok tiszteletlen lenni Coutinhóval, hiszen remek játékos, de hol lenne neki helye a jelenlegi csapatban? Ez a Pool annyira egyben van, hogy nem lenne kezdőember – ahhoz formációt kellene váltani, ez viszont nem érné meg Klopp számára” – tette hozzá Heskey.