La Liga: Aubameyang újra a Barcához, Depay az Atléticóhoz szerződhet – sajtóhír

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.01.12. 11:18
null
Aubameyang visszatér a Barcelonához? (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, a Chelsea kölcsönvette Joao Félixet az Atlético Madridtól, ez pedig látszólag egy átigazolási lavinát indított el három klub, a Chelsea, az Atlético Madrid és a Barcelona között. Sajtóhírek szerint Pierre-Emerick Aubameyang visszatérhet Barcelonába, míg Memphis Depay Madridban köthet ki. 


A Chelsea fél évre kölcsönvette az Atlético Madridtól a portugál Joao Félixet, a madridi klub pedig szeretné pótolni veszteségét: az olasz transzferguru, Fabrizio Romano szerint Memphis Depay, a Barcelona mellőzött holland válogatott csatára a legfőbb kiszemelt.

Az olasz újságíró úgy tudja, Depay szívesen csatlakozna az Atletihez, a madridi klub pedig minél hamarabb szeretné véghez vinni a transzfert. Ha ez az átigazolás megtörténne, akkor a Barcának lenne eggyel kevesebb játékosa csatárposzton, ezt pedig úgy oldaná meg, hogy a Chelsea-ből igazol – így zárulhat be a három felet foglalkoztató kör.


Az még érdekesebb, hogy kit szerződtetne a Barcelona a londoniaktól, a kiszemelt ugyanis Pierre-Emerick Aubameyang. Igen, a gaboni támadó, akit a Barca 2022 januárjában szerzett meg ingyen az Arsenaltól, majd nyáron 12 millió euró ellenében eladta a Chelsea-nek. Most újra visszaszerezné Aubameyangot a Barcelona, de ingyen, ami ha megtörténik, minden idők egyik legrosszabb üzlete lesz a Chelsea szempontjából – nem feltétlen anyagilag.


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik