Kép: a Tottenham korábbi menedzsere lett a dzsungel királya

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.11. 10:39
Harry Redknapp, a korábban a Tottenhamet is irányító menedzser és egykori játékos lett a dzsungel királya a Magyarországon is ismert „Celeb vagyok, ments ki innen…” című játék brit kiadásában.

A 71 éves szakembernek társaival együtt az ausztrál dzsungelben kellett kiállnia a különböző megpróbáltatásokat, ám végül sikerrel vette az akadályokat, és meg is nyerte versenyt.

Redknapp fia, a korábban a Liverpoolban és a Tottenhamben futballozó Jamie Redknapp a győzelem hírét otthon ünnepelte a gyerekekkel.

Redknapp fia, a korábban a Liverpoolban és a Tottenhamben futballozó Jamie Redknapp a győzelem hírét otthon ünnepelte a gyerekekkel.

I never thought I'd say this but I'm so proud to have my dad as the king of the jungle. We love you! Now come home please, we all miss you!!

271.2k Likes, 6,177 Comments - Jamie Redknapp (@jamie.redknapp) on Instagram: "I never thought I'd say this but I'm so proud to have my dad as the king of the jungle. We love..."

189.8k Likes, 1,582 Comments - Jamie Redknapp (@jamie.redknapp) on Instagram: ""

Let's make #Harry #king of the #jungle - Please vote for #harrytowin #imaceleb #teamredknapp #teamharry

50.7k Likes, 693 Comments - Harry Redknapp (@harryredknapp) on Instagram: "Let's make #Harry #king of the #jungle - Please vote for #harrytowin #imaceleb #teamredknapp..."




 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik