Játékossors: Totti visszatérhet a pályára, egy angol csapat hívja!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.25. 16:30
Több mint két éve már, hogy Francesco Totti bejelentette a visszavonulását és elbúcsúzott az AS Roma futballcsapatának szurkolóitól, s a pályától. Most viszont teljesen váratlanul felvetődött a pletyka: Totti mégis visszatérhet a nyugdíjból!

Ha mondjuk egy angol lapban olvassuk, hogy Francesco Totti a Leeds United játékosa lehet, valószínűleg csak legyintünk egyet, és csupán annyit mondunk, itt egy újabb őrült pletyka, amelynek semmi valóságalapja.

A hír azonban Totti korábbi csapattársától és jó barátjától, a hétszeres olasz válogatott csatártól, Marco Borriellótól érkezett.

„Tottinak nagyon fáj, ahogy az AS Románál bántak vele, de pont emiatt jutott arra a döntésre, hogy fel kell tűrnie az ingujját és új kalandba kell belevágnia. Hogy mit fog csinálni? Nem tudom. Azt viszont igen, hogy egy angol együttestől kapott egy ajánlatot, hogy visszatérjen a pályára…” – mondta a Sky Italiának Borriello, majd persze nem sokkal később az is kiderült, az angol másodosztályban szereplő Leeds Unitedről van szó.

Totti visszatér a pályára? (Fotó: AFP)
Totti visszatér a pályára? (Fotó: AFP)

A beszámolók szerint az angolok nagyon komolyan gondolják, hogy szerződtessék a 42 éves legendát, és amellett, hogy a klub vezetősége már tett is az olasznak egy konkrét ajánlatot, Marcelo Bielsa, a Leeds menedzsere is leült Tottival.

Az argentin edző hosszan ecsetelte, milyen szerep várna rá az együttesnél, amelynél a Premier League-be jutás az egyértelmű cél.

Mint arról nemrég beszámoltunk, a játékosként 1992 és 2017 között az AS Romát erősítő Totti visszavonulása után az igazgatóság tagjaként tevékenykedett tovább a klubnál, majd miután úgy érezte, semmibe sincs beleszólása és a döntésekből rendre kihagyták, sajtótájékoztatón bejelentette: távozik a Romától, így jelenleg nincs munkája.

Az utóbbi napokban nem ez volt az első érdekes átigazolási hír a Leeds háza tájáról, állítólag ugyanis egy másik ikont, Gianluigi Buffont is szívesen látnák a csapatnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik