Gyász: az angol kapitányt letaglózta Fülöp Márton halála

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.13. 13:59
Fülöp Márton halála nemcsak Magyarországot, hanem Angliát is megrázta – a BBC a szigetországi labdarúgás három ismert alakját idézi pénteki cikkében.

„Letaglózott a hír. Nemcsak a családja, hanem az egész futballvilág számára szörnyű ez – mondta Roy Hodgson, az angol válogatott szövetségi kapitánya, aki annak idején a West Bromwich Albionnál volt edzője a magyar kapusnak. – Nagyon, nagyon kedves ember volt, vérbeli profi sportoló. Be kell vallanom, mostanáig fogalmam sem volt arról, hogy beteg. Amikor megláttam a hírt, egyszerűen nem akartam hinni a szememnek, kétszer is el kellett olvasnom, hogy felfogjam. Rettenetes.” Roy Hodgson, az angol válogatott szövetségi kapitánya, aki annak idején a West Bromwich Albionnál volt edzője a magyar kapusnak. – Nagyon, nagyon kedves ember volt, vérbeli profi sportoló. Be kell vallanom, mostanáig fogalmam sem volt arról, hogy beteg. Amikor megláttam a hírt, egyszerűen nem akartam hinni a szememnek, kétszer is el kellett olvasnom, hogy felfogjam. Rettenetes.”

„Sokkolt a hír, el vagyok keseredve – fogalmazott az ír futball legendája, Roy Keane, aki annak idején a Sunderlandhez és az Ipswichhez is szerződtette Fülöpöt. – Remek sportember volt, és ami talán még fontosabb, nagyszerű srác. A legmélyebben együtt érzek a családjával és a barátaival.”

„Kölcsönbe jött hozzánk a Manchester Cityhez, amikor kiugrott a vállam – idézte fel a közös múltat a kapustárs, Shay Given. – Csak néhány hétig volt velünk, de mindenkire mély benyomást tett. Osztozunk a család és a barátok fájdalmában.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik