FFT: Többre számítottam, de újra aláírnék az MU-hoz! – Verón

Vágólapra másolva!
2021.02.22. 19:08
null
Juan Sebastián Verón Olaszországban aratott, de Angliában láthatóan nehezen boldogult (Fotó: AFP)
Juan Sebastián Verón Olaszországban aratott, de Angliában láthatóan nehezen boldogult. Az Estudiantes elnöke azt mondja, ha tehetné, megint belevágna. Csak kicsit másképp...

 

Amikor Juan Sebastián Verón beállt a sorba a pályán, félelmetes látványt nyújtott. A 185 centi magas, kecskeszakállas, argentin középpályás zoknija nem ért a térdéig. A szurkolók imádták a stílusát, de nem félt ölre menni sem, ha keményre fordultak a dolgok.

Verón azonban nem aratott óriási sikereket, amikor Manchesterben vagy akár Londonban járt, noha a Serie A-ban remekül bomlasztotta a védvonalakat, és látványos stílusával lenyűgözte a szurkolókat. Tehetségét valahogy mégsem tudta a Premier League-ben is kamatoztatni.

Pedig hetvenháromszor játszott az argentin válogatottban, három világbajnokságra is eljutott, Olaszországban és otthon is bajnokságokat nyert. Verón Anglián kívül szerzett érdemei magukért beszélnek.

Az FFT-nek saját szavaival mondja el, mi történt! A teljes interjút elolvashatják a FouFourTwo.hu oldalán ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik