FFT: Saha Zidane-ról, Fergusonról és sok másról – nagyinterjú

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.01.01. 18:26
Ha sztárokat akarunk látni, Louis Sahával érdemes találkoznunk: „Zidane annyit mondott, bocs, miután lefejelte ellenfelét a vb-döntőben. Nem voltam meglepve az eseten, végül is tíz piros lapot zsebelt be.” A francia csatár a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire válaszolt.

 

Louis Saha, a Manchester United és az Everton korábbi csatára egy zártkörű, privát klubtagoknak fenntartott londoni egységben találkozik velünk, és a szomszéd asztalnál ott cseveg a barátaival az amerikai színésznő, Rose McGowan. Amikor egy fényképezés erejéig kiugrunk az utcára, a Crystal Palace egykori csatára és menedzsere, Dougie Freedman kerül az utunkba, természetesen telefonál. Félre az útból, Freedman!

Saha manapság Dél-Franciaországban él, de a visszavonulása után alapított cége kedvéért visszajár Angliába. Az AxisStars aktív és visszavonult játékosoknak ad tanácsot és nyújt szolgáltatást. De készen áll, hogy azokról az időkről beszéljen a FourFourTwo olvasóinak, amikor megjárt hat Premier League-klubot. Hogy mi a legfontosabb, amit megtanult? Fergusonnál csak akkor ér véget a meccs, ha lefújták, hiába vezetsz bármennyivel.

A teljes interjút elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik