FFT: Bruno, a legnagyobb United-reménység Cantona óta – 1. rész

FFT, V. Sz./K. T. I.FFT, V. Sz./K. T. I.
Vágólapra másolva!
2021.04.26. 15:03
null
Bruno Fernandes akcióban (Fotó: AFP)
Bruno Fernandes hétvégente a Boavista lelátóin ugrált, ma pedig ő a Manchester United legnagyobb reménysége Éric Cantona óta. Vajon képes lesz-e visszaterelni Unitedot oda, ahol a helye van? Azt állítja, csak ez jár a fejében.




„Mini ultra voltam – mondja Bruno Fernandes a FourFourTwo-nak, és egy kis mosoly suhan át az arcán. – Gyerekként a Boavista meccseire jártam ki. Előbb labdaszedő voltam, majd ultra a kapu mögött. Szeretem ezt a hangulatot, persze csak, ha jól fejezik ki magukat a nehézfiúk. Tetszik, ahogy próbálják felhúzni magukhoz a játékosokat.”

Hosszú volt az út, mire a Manchester United egyik kiemelkedően fontos játékosává vált, de ez azt is jelentette, hogy egy ideig még megmaradhatott kedves klubja szurkolója, és továbbra is kijárhatott a meccsekre.

Fernandes lecsendesítette a vihart az Old Traffordon. A Manchester United elkezdett felkapaszkodni a tabellán, és az idényt a harmadik helyen zárta, ezzel biztossá téve helyét a Bajnokok Ligájában, a 26 éves játékos pedig egyre inkább Cristiano Ronaldo benyomását kelti, és lassan ugyanannyira fontos lesz a Unitedban.

A Bruno Fernandes történetéről szóló anyag első részét elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik