Cristiano Ronaldo is szerepel a FourFourTwo legújabb összeállításában (Fotó: AFP)

 

A Manchester Unitednél biztosan másvalakit választottak volna a romantikusok, mégpedig Eric Cantonát, akinek 1992-es érkezésével kezdődött a Vörös Ördögök modern kori sikerkorszaka, magatartásával és képességeivel óriási szerepet játszott abban, hogy a klub lezárta a 26 szűk esztendőt, és vele együtt öt szezon alatt négy bajnoki címet szerzett.

Mégis, ha a „legjobbról” beszélünk, egy játékos kiemelkedik: Cristiano Ronaldo. Pedig a portugál szélső első három szezonja az Old Traffordon nemcsak az ügyességről, hanem a frusztrációról is szólt, azonban a következő három évben megállíthatatlan volt. 2008-ban például triplázott, megnyerte az angol bajnoki címet és a Bajnokok Ligáját, valamint a hatvanas évek óta ő lett a United első aranylabdása.

2009-ben elhagyta a klubot és a Real Madridhoz igazolt, ahol elképesztő számokat produkált, de Cristiano Ronaldo „legélvezhetőbb verziója” valószínűleg az Old Traffordon játszott. Mintha megbabonázta volna az ellenfél védőit, miközben betört a tizenhatoson belülre és gólt szerzett. Egyszerűen szenzációs volt, és egyelőre úgy tűnik, idei visszatérése után is az!

Az összeállítást elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!