Gázt szimatolt

Amikor Jamie Ness labradorja, Alfie leverten kezdett viselkedni 2012-ben, a Stoke középpályásának barátnője, Heather gyorsan akcióba lépett. A szélsebes vizsgálat kiderítette, hogy szénmonoxidot lélegzett be. Az egyik gázbiztonsági szakember nem győzte őket dicsérni: „Jó munkát végzett a kutya és a hölgy is”.

Rooney hot dogot akar

2010 nyarán Wayne és Coleen Rooney 10 ezer fontot költött el négy és fél milliós otthonuk padlófűtésére. Hogy miért? Mert nem akarták, hogy francia masztiffjuk, illetve két bichon friséjük a hideg talajon mászkáljon. Ezért kiépítettek egy kutyablokkot. „Coleen akarta – mondja egy „forrásunk”. – De Rooney szívéhez is közel állnak az ebek.”

Kutyakozmetikusnál leszek, bocs!

Miután 2006 októberében Máltán csúfos vereséget szenvedett a magyar labdarúgó-válogatott, az MLSZ elnöksége menesztette Bozsik Péter szövetségi kapitányt. Kisteleki István Bozsik segítőjét, Détári Lajost is behívatta, hogy neki is megköszönje a munkát. Az ez ügyben telefonáló MLSZ-es alkalmazott Détáritól azt a nem mindennapos választ kapta, hogy a megadott időpontban nem tud bemenni, mert akkor fontosabb dolga lesz: a kutyájával éppen kozmetikushoz megy…

A teljes cikk elolvasható a FourFourTwo.hu-n, IDE KATTINTVA!