Felkészülés: Sterling megszerezte első gólját a Chelsea-ben

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.07.29. 22:57
null
Kai Havertz nem talált be, de a Chelsea így is nyert az Udinese ellen (Fotó: Chelsea/Twitter)
A Chelsea 3–1-re legyőzte az olasz labdarúgó-élvonalbeli Udinesét a Premier League rajtja előtti utolsó felkészülési mérkőzésén. A londoniak nyári szerzeménye, a Manchester Cityt elhagyó Raheem Sterling szerencsés körülmények között szerezte meg első gólját az új csapatában.

 

A legutóbbi két felkészülési mérkőzését elvesztő Chelsea-n látni lehetett, hogy ezúttal nyerni akar. Az agresszíven kezdő londoniak szinte azonnal letámadták az Udinesét, és N'Golo Kanté 16-oson kívülről eleresztett nagyszerű lövésének köszönhetően hamar vezetést szereztek (VIDEÓ ITT!).

Ezután sem vettek vissza a tempóból a „kékek”, nem sokkal később kétgólosra növelték az előnyüket: parádés labdát kapott Jorghinótól Raheem Sterling, akinek próbálkozását hiába védte a kapus, a támadóra visszapattanó labda a menteni igyekvő védő próbálkozása ellenére is a hálóban kötött ki (VIDEÓ ITT!).

Ugyan nem voltak meccsben az olaszok, de a korábbi Barca-játékos, Gerard Deulofeu szépített a félidő végén (VIDEÓ ITT!).

A második játékrész nem hozott annyi akciót, de a végén azért Mason Mount betalált (VIDEÓ ITT!), ezzel kialakítva a 3–1-es végeredményt.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Udinese (olasz)–Chelsea (angol) 1–3
(Deulofeu 42., ill. Kanté 20., Sterling 37., Mount 90.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik