Felkészülés: Lamparddal a padon először kapott ki a Chelsea

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2019.07.19. 16:55
null
Leandro Damiao győztes gólt fejelt a Chelsea-nek (Fotó: AFP)
Elszenvedte első vereségét Frank Lampard irányításával a Chelsea labdarúgócsapata, amely a japán élvonalbeli Kavaszaki Frontalétól kapott ki 1–0-ra nemzetközi felkészülési mérkőzésen Jokohamában.

A japán bajnokságban pillanatnyilag harmadik helyen álló együttes győztes gólját a 2012-es londoni olimpia labdarúgótornájának gólkirálya, a korábbi brazil válogatott Leandro Damiao fejelte a 86. percben.

A Chelsea-ben csereként beállva bemutatkozott a Borussia Dortmundtól télen megvásárolt, de a londoni klub keretéhez csak néhány nappal ezelőtt csatlakozó Christian Pulisic.

Az angol együttes az eddigi három felkészülési meccsén egy győzelmet, egy döntetlent és egy vereséget jegyez, s jövő kedden az FC Barcelonával mérkőzik meg Szaitamában.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Kavaszaki Frontale (japán)–Chelsea (angol) 1–0 (0–0)
Jokohama.
Chelsea, 1. félidő:
Caballero – Azpilicueta, Zouma, David Luiz, Marcos Alonso – Jorginho, Kovacic – Pedro, Mount, Kenedy – Batshuayi. 2. félidő: Caballero – Zappacosta, Christensen, David Luiz, Emerson Palmieri – Jorginho (Bakayoko, 57.), Kovacic (Drinkwater, 57.) – Mount (Pulisic, 65.), Barkley, Kenedy (Palmer, 71.) – Giroud
Gólszerző: Leandro Damiao (86.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik