FA-kupa: több mint 30 ezer jegyet értékesített a Tottenham amatőr ellenfele

Vágólapra másolva!
2021.01.11. 09:38
null
Angliában még a nyolcadosztályú csapatokra is több ezren kíváncsiak (Fotó: AFP)
Több mint 30 ezer jegyet értékesített a Tottenham Hotspur elleni vasárnapi FA-kupa-mérkőzésre az angol nyolcadik ligában szereplő Marine AFC futballklub, noha nézők a koronavírus-járvány miatt nem mehettek be a találkozóra.

 

Mint beszámoltunk róla, a Tottenham 5–0-ra nyert a nyolcadosztályú Marine vendégeként az angol labdarúgó FA-kupa 3. fordulójában.

„Végeredmény: Marine–Spurs 0–5. Nézőszám: 30 697”– írta a Twitteren a Liverpool közelében fekvő Crosby város amatőr egyesülete, amely a meccs előtt a 6000-es virtuális belépőszámot tűzte ki célul.

 


 

A csapat stadionja egyébként 3200 fő befogadására alkalmas. A zárt kapus találkozót néhányan a kerítésen keresztül vagy a környező házak ablakaiból figyelték.

Az 1894-ben alapított Marine AFC a pandémia miatt nehéz anyagi helyzetbe került, így az egyenként tízfontos (körülbelül 4000 forintos) jegyek megvásárlásával a szurkolók sokat segítettek a klubnak. A hírek szerint számos Tottenham-drukker, sőt, a londoniak menedzsere, José Mourinho, valamint a Spurs korábbi sztárja, a jelenleg televíziós műsorvezetőként dolgozó Gary Lineker is vett belépőt a találkozóra.

ANGOL FA-KUPA
3. FORDULÓ, A LEGJOBB 32 KÖZÉ JUTÁSÉRT

Marine AFC (VIII.)–Tottenham Hotspur 0–5 (Carlos Vinícius 24., 30., 37., Lucas Moura 32., Devine 60.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik