FA-kupa: szexuális zajok szűrődtek a BBC adásába a Wolves–Liverpool előtt – videó

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.01.18. 10:05
null
Nyögések hallatszódtak a BBC stúdiójában a Wolverhampton–Liverpool felvezetésén (Fotó: Twitter)
Egy ismert youtuber, Daniel Jarvis szabotálta a Wolverhampton–Liverpool FA-kupa mérkőzést felvezető beszélgetést a BBC stúdiójában, s egy olyan telefont rejtett el, amely adás közben szexuális zajokat adott ki. A BBC elnézést kért az eset miatt.

Nyögések hallatszódtak, miközben a korábbi labdarúgó, a BBC műsorvezetőjeként dolgozó Gary Lineker és a két szakértő, Paul Ince és Danny Murphy beszélgettek a Wolverhampton–Liverpool FA-kupa mérkőzés előtt.



Mint kiderült, egy ismert „tréfamester”, Daniel Jarvisegy telefont rejtett el a stúdióban, amely adás közben kezdett el szexuális nyögéseket hallatni, s a hangok olyan hangosak voltak, hogy a közvetítésbe is beszűrődtek.





„Elnézést kérünk minden nézőtől, akit megsértett a ma esti élő közvetítésünk”
– közölte a BBC az eset miatt.

Lineker a BBC Two’s Newsnight kedd késő esti adásában azt mondta, először azt hitték, hogy valamelyik szakértő telefonjára küldtek egy videót, de a hangok túl hangosak voltak, ezért a fülébe érkező szerkesztői utasításokat sem hallotta, ennek ellenére Lineker jó tréfának tartotta az esetet.

A szabotázst végrehajtó Daniel Jarvist egyébként tavaly októberben felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, mert egy krikettmérkőzésen beszaladt a pályára, és ütközött Jonny Bairstow-val. Az akkori eset Jarvis nyolchetes börtönbüntetést kapott két évre felfüggesztve, s két évre kitiltották Angliában és Walesben a sporteseményekről, emellett egy évig nem utazhat külföldre, s Bairstow rehabilitációs költségeit is neki kell fizetnie.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik