FA-kupa: hárman is kidőltek a Chelsea-nél a kupadöntőn

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.08.02. 13:25
null
Három Chelsea-játékos is kidőlt az Arsenal elleni kupadöntőn (Fotó: AFP)
A Chelsea három futballistája is kidőlt szombaton az FA-kupa döntőjében, amelyet a klub 2–1-re elvesztett a szintén londoni Arsenallal szemben.

 

A Wembley Stadionban nézők nélkül lejátszott finálé során a Chelsea gólját szerző amerikai Christian Pulisic, a csapatkapitány César Azpilicueta és a szintén spanyol Pedro is harcképtelenné vált.

Frank Lampard vezetőedző szerint Pulisic és Azpilicueta izomsérüléséről még nincs pontos diagnózis, de biztosan nem épülnek fel jövő szombatra, amikor a Chelsea a Bayern Münchenhez látogat a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján. A párharc első meccsén a müncheni gárda 3–0-ra nyert Londonban.

Ami a szezon után távozó Pedrót illeti, Lampard szerint a vállsérülést szenvedő világ- és Európa-bajnok számára minden bizonnyal a kupadöntő volt az utolsó mérkőzés a Chelsea színeiben.

A Premier League-ben negyedikként záró, ezzel a Bajnokok Ligája következő idényére indulási jogot szerző londoniaknál korábban a francia N'Golo Kanté és az angol Ruben Loftus-Cheek is megsérült.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik