FA-kupa: beszólt a Man. City játékosának, az internet hőse lett!

Vágólapra másolva!
2020.01.04. 19:28
Az angol negyedosztályban szereplő Port Vale nem kapott egyszerű sorsolást az FA-kupában, a kiscsapat a Manchester Cityvel került össze. Tökéletes lehetőség volt ez Tom Pope-nak, hogy bizonyítsa, nem csak a szája jár!

Pope és a Manchester City (jobban mondva John Stones) sztorija még 2019 nyarán indult, mikor a negyedosztályú csapat futballistája kiírta Twitterre ezt:

Pope eredeti bejegyzése (Fotó: Twitter)
Pope eredeti bejegyzése (Fotó: Twitter)

„Megnéztem az összefoglalót az angol válogatott meccséről. Tudom, hogy csak negyedosztályú játékos vagyok, tudom, hogy ő angol válogatott, tudom, hogy ő heti 150 ezer fontot keres, és azt is, hogy milliószor jobb játékos nálam. De imádnám, ha minden héten John Stones ellen játszhatnék, úgy negyven gólom lenne az idényben!”

Amikor megkapta a Cityt a Port Vale, mindenki csak nevetett Pope-on, mondván, úgyis csak a szája járt, és esélye sem lesz gólt szerezni a manchesteriek ellen.

Az angol csatár viszont nem így gondolta, és óriási meglepetésre a 35. percben betalált a City ellen!



És aki esetleg a Manchester City felállását kezdené el keresni, annak megspórolunk néhány kattintást: igen, John Stones is kezdett a védelemben a Port Vale ellen…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik