Everton: Allit azért kritizálták, mert Rolls Royce-szal ment edzésre

Vágólapra másolva!
2022.02.03. 17:13
null
Alli Rolls Royce-szal gurult be első evertonos edzésére (Fotó: Twitter)
Mint ismert, a Premier League-ben szereplő Everton a januári átigazolási időszak utolsó napján megszerezte Donny van de Beeket és Dele Allit is. Utóbbi Rolls Royce-szal érkezett első edzésére, ezért kritikát kapott a talkSPORT podcastjában Alan Braziltól.

 

„Engem nem zavart, amit tett, de előbb focizni akarom látni...Talán én vagyok ódivatú, de amikor megláttam a Rolls Royce-ban, csak arra gondoltam, hogy »ne már, Dele, ne csináld ezt«” – mondta Alan Brazil egykori skót válogatott labdarúgó.

A podcastban kiemelték, hogy az Everton szurkolói a munkásosztályhoz tartoznak leginkább, így nem biztos, hogy Alli a legjobb üzenetet közvetítette ezzel a húzásával.

 


 

Az Evertonnál abban reménykednek, hogy Alli is nagy segítségére lesz a csapatnak, amely új projektbe kezdett: a Chelsea-legenda Frank Lampard lett az klub új menedzsere, ráadásul közel 50 millió eurót költöttek a Vitalij Mikolenko, Nathan Patterson, Anwar El Ghazi hármasra – most a szélek után a tengely is acélosabb lett.

Alli egyébként az Everton Tv-nek elmondta, alig várja, hogy Lamparddal dolgozzon együtt.

„Lampard nagyszerű menedzser és személyiség egyben. Szerintem lenyűgöző, amit játékosként és menedzserként is elért. Jól ismer engem, s én is tudom, milyen taktikát szeret alkalmazni. Úgy érzem, ez tökéletes párosítás” – mondta a támadó középpályás.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik