Everton: 4 milliót adhatnak a Schalke amerikai támadójáért

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2021.08.19. 10:53
null
Matthew Hoppe ünnepel (Fotó: AFP)
A Bild beszámolója szerint az Everton szerződtetheti a Schalke amerikai válogatott támadóját, Matthew Hoppe-t.

 

A németek szerint a Schalke eredetileg 7 millió eurót szeretett volna kapni a 20 éves játékosért, de a klub pocsék anyagi helyzete miatt jó alkupozícióban vannak Hoppe kérői. Egyikük az Everton, amely 4 milliót plusz meg nem nevezett bónuszokat kínál az amerikaiért.

Matthew Hoppe 2019-ben került a Schalke utánpótlásába, és 2021 januárjában írta alá első profi szerződését Németországban. A Bundesligában kicsivel korábban, 2020 novemberében debütált, januárban a TSG Hoffenheim ellen pedig mesterhármast lőtt – ezzel 4–0-s győzelemhez segítette a Schalkét, amely az idénybeli 15. mérkőzésén az első sikerét érte el, s éppen csak elkerülte a blamát, hogy beállítsa a Tasmania Berlin negatív rekordját a német élvonalban.

A támadó 24 tétmeccsen kapott lehetőséget a gelsenkircheniek első csapatában és hat gólig jutott egy gólpassz mellett ezen fellépéseken.

Hoppe iránt korábban az Arsenal, a Tottenham és az olasz élvonalba jutott Spezia Calcio is érdeklődött, sőt a Bayern Münchennel, a Valenciával és az Ajax Amszterdammal is szóba hozták már.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik