El Clásico: elment Drake szelvénye, de ruletten hatalmasat kaszált Arsenal-mezben

R. D. P.R. D. P.
Vágólapra másolva!
2022.10.18. 16:49
A sportfogadása nem jött be az elmúlt hétvégén, ennek ellenére óriási pénzösszeget nyert a világhírű rapper, Drake. A kanadai előadó közel 12 és fél millió dollárt (több mint ötmilliárd forint) nyert egyetlen rulettpörgetéssel, méghozzá Arsenal-mezben.

A 35 éves Drake gyakran indít streamet a saját Twitch-csatornáján, ahol a rapper hihetetlen nyereményét a Sportbible szúrta ki az egyik élő adásban, hétfőn. A többszörös platinalemezes Drake az Arsenal 2005–2006-os kiírásban használatos hazai mezében rulettezett sikeresen, egészen pontosan 12 240 000 dollárral gazdagodott.


Drake mielőtt hatalmasat nyert az „ágyúsok” mezében, csaknem egymillió dollárral fogadott az Arsenal Leeds United elleni győzelmére, amely be is jött neki, ám a szelvény másik mérkőzése miatt – a Real Madrid hazai pályán verte a Barcelonát – elbukta az összeget. Drake a bukás ellenére minden bizonnyal nem utoljára fogadott sporteseményekre, hiszen korábban is szívesen játszott: idén nyáron például UFC-gálákra fogadott, több-kevesebb sikerrel. Drake az elmúlt két hónapban nagyjából egymilliárd dollár értékű kriptovalutát tett fel sportfogadásokra, legalábbis a casino.org adatai szerint.

A Drizzyként is ismert előadó nevével rendszeresen találkozhatnak a futballszurkolók, ami leginkább a „Drake-átoknak” köszönhető: amikor a rapper közös képet készít egy futballistával, akkor a játékos csapatát rövid időn belül nagy és fájdalmas vereség sújtja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik