Edzősors: irány a United? A Juve sikeredzője már angolul tanul

Vágólapra másolva!
2019.10.02. 08:30
null
Massimiliano Allegri angolul tanul (Fotó: AFP)
A Juventustól zsinórban öt bajnoki cím megnyerése után, idén nyáron elköszönő Massimiliano Allegri angolul tanul és a Premier League-be készül – írja a The Guardian. Állítólag Ole Gunnar Solskjaer helyére a legesélyesebb.

 

A helyszínen tekintette meg a Tottenham–Bayern München összecsapást Massimiliano Allegri, az AC Milan és a Juventus korábbi edzője, aki nyár óta klub nélkül van. A The Guardian olasz forrásokból úgy értesült, nem véletlenül bukkant fel Londonban az olasz szakvezető, ugyanis angolul tanul. A lap szerint mindezt azért, mert hamarosan a Premier League-ben folytathatja a karrierjét – bár több angol csapat is érdeklődik a szolgálatai iránt, a legvalószínűbb verzió az lehet, hogy Ole Gunnar Solskjaer helyét vegye majd át a Manchester Unitednél.

A Guardian hozzáteszi: a trénerváltás még nem feltétlenül égető kérdés az idényt harminc éve nem látott rossz teljesítménnyel kezdő manchesteri alakulatnál, ám a klubvezetőség már összeállított egy három nevet tartalmazó rövid listát azon szakvezetőkről, akik közül szükség esetén kikerülhet a norvég menedzser utódja. Ezen a listán pedig Allegri vezet.

Az 52 éves szakember sem feltétlenül venne át szezon közben csapatot, korábban úgy nyilatkozott, ezt az évadot pihenéssel szeretné tölteni és majd 2020 nyarától vállalna újfent munkát.

Allegrit a napokban az olasz bajnokságot szintén pocsékul indító, hat forduló után csupán a 16. helyen álló AC Milannal is kapcsolatba hozták.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik