Chelsea: „Olyan, mintha Havertzet nem is érdekelné a rossz teljesítménye”

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.01.22. 21:00
null
Havertz nem kapott kedves szavakat honfitársától (Fotó: AFP)
Robert Huth, a Leicester City és a Chelsea korábbi német védője nyíltan kritizálta Kai Havertzet. Szerinte honfitársának néha olyan a testbeszéde, mintha nem is érdekelné a gyenge teljesítménye a meccsek közben.


„Persze könnyű azt mondani, hogy legyen ő a Chelsea legfőbb embere, de ezt csak ő tudja beteljesíteni. Most lenne itt az idő, hogy kiteljesedjen”
– mondta Huth.

A német szerint fejben nem igazán van ott Havertz.

„Egyszerűen nem szeretem a testbeszédét meccsek közben. Időnként olyan, mintha nem is érdekelné a rossz teljesítménye. Elveszíti a labdát, és nem segít vissza a védőknek. Persze, a nézők hiánya sem segít, de néha úgy érzem, valakinek fel kellene ráznia őt” – folytatta a német védő.

Huth elmondta, Rijad Mahreznek is hasonló problémái voltak a Leicesternél, akkor azonban a csapat vezéregyéniségei egy pont után beszéltek vele, és ő változtatott is a hozzáállásán. Szerinte a Chelsea-nél is ezt kellene tennie valakinek az öltözőben.

Havertz 16 Premier League-mérkőzésen csupán egy gólt szerzett a Chelsea színeiben. Egyébként nem csak neki, az egész csapatnak nem megy, Frank Lampard együttese a tabella nyolcadik pozícióját foglalja el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik