Chelsea: Kepa fantasztikus volt; mind tanultunk a történtekből – Caballero

Vágólapra másolva!
2019.02.28. 09:45
null
Willy Caballero szerint a Chelsea még jobb csapat lett a Ligakupa-döntőben történtek után (Fotó: AFP)
Nem haragszik az angol Ligakupa-döntő hosszabbításában történtekért Willy Caballero, a Chelsea cserekapusa, akit a tizenegyespárbajra szeretett volna becserélni Maurizio Sarri vezetőedző, ám a pályán lévő Kepa Arrizabalaga megtagadta a cserét. Minderről a Tottenham ellen 2–0-ra megnyert bajnokit követően nyilatkozott az argentin, aki az idényben először lépett pályára a Premier League-ben.


„Nagyon elégedett vagyok, játszhattam és még gólt sem kaptunk. Átbeszéltük, hogy mi történt korábban. A jó hír, hogy mindez egyáltalán nem számít. Készen állunk. Kepa és én is. Fantasztikus volt, ahogyan szurkolt nekem ma. Tanult a dologból, mind tanultunk belőle és csapatként még tovább tudtunk fejlődni”
– nyilatkozta Caballero.

A 37 éves argentin kapus a jelenlegi szezonban összesen nyolc tétmeccsen lépett pályára, ötször a Stamford Bridge-en, s a legutóbbi négy alkalommal nem kapott gólt a londoni közönség előtt. Sorrendben a Nottingham Forest (2–0) és a Sheffield Wednesday (3–0) elleni FA-kupa-mérkőzésen, a Malmö elleni Európa-liga-visszavágón (3–0) és most, a Tottenham elleni bajnokin (2–0).

Bár Sarri korábban úgy nyilatkozott, egyszerű félreértés történt a Ligakupa-döntőben, mégis fegyelmi okokra hivatkozva ültette Kepát kispadra a Spurs ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik