Chelsea: meglepetésbulit szerveztek – szabadkozhat a támadó

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2020.10.05. 16:39
null
Tammy Abraham (jobbra) szerette volna megajándékozni magát egy góllal (Fotó: AFP)
Tammy Abraham, a Chelsea és az angol válogatott támadója október 2-án ünnepelte a 23. születésnapját, ami következtében barátai meglepetéspartit szerveztek neki – tudta meg a Sun. Nem is lenne ezzel baj, csakhogy a koronavírus-járvány miatt hozott szabályokkal ellentétben többen voltak a megengedettnél.

 

A születésnapi bulira a Chelsea–Crystal Palace 4–0-ra végződő meccsének estéjén került sor Tammy Abraham legnagyobb meglepetésére. Az összejövetelen jelen volt csapattársa, Ben Chilwell, valamint Jadon Sancho is, aki betegség miatt nem lépett pályára a Borussia Dortmund utolsó két meccsén.

A Chelsea támadója az esettel kapcsolatban azt nyilatkozta, nem tudta, mi készül, de „megbánta” a történteket.

„Amikor szombat este hazaértem, meglepetésbuli várt rám a családommal és a barátaimmal születésnapom alkalmából” – mondta Abraham, aki az aznapi mérkőzésen nagyon szeretett volna elvállalni egy a csapatának megítélt tizenegyest – vélhetően a születésnapja miatt –, ám azt nem engedték neki.

„Habár mit sem tudtam erről, szeretnék szívből bocsánatot kérni a szervezéssel és a részvétellel kapcsolatos naiv viselkedésért.”

„Elismerem, hogy mind a szakmai és mind a magánéletemben felelősséggel tartozom tiszteletben tartani az irányelveket, és nagyon sajnálom, hogy erre sor került. Amit most tudok tenni, hogy tanulok az esetből, elnézést kérek mindenkitől, és a szavamat adom, hogy nem fordul elő többé.”

Az Angliában érvényben lévő szabályok értelmében tiltva vannak a hat főnél nagyobb rendezvények. Nem ez az első eset, hogy angol válogatott játékosok megszegik a koronavírus-járvány miatt hozott rendeleteket. Mint ismert, Mason Greenwood és Phil Foden Izlandon szegte meg a kijárási tilalmat – két hölgy társaságában töltöttek egy estét –, amiért Gareth Southgate azon nyomban hazaküldte őket.

Az angol szövetség is nyilatkozott az Abraham-üggyel kapcsolatban, leszögezte: nem változtatnak már a kereten ilyen közel a csütörtöki, belgák és a vasárnapi, dánok elleni meccs előtt. Ennek ellenére a Goal információi szerint Abraham, Chilwell és Sancho válogatotthoz való érkezése is késik.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik